Bij producten met een licentie is het herroepingsrecht niet van toepassing als dit geopend is.

Bij het doen van een bestelling wordt u in het bestelproces erop gewezen dat u door het bestellen akkoord gaat met levering. Verder gaat u akkoord dat u uw recht om de overeenkomst te herroepen verliest zodra het verzilveren van de licentie (software) is gestart.

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig zijn. Mocht u een probleem ondervinden met uw code vult u dan dit formulier in. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht. Voor meer informatie verwijzen wij u naar artikel 8 van onze algemene voorwaarden.

Let op:

  • Licentie codes kunnen na ontvangst niet worden teruggestuurd.
  • Ook fysieke producten waarvan het zegel is verbroken kunnen niet worden teruggestuurd.

Garantie

Licere geeft garantie op de verkochte licentie codes. Dat wil zeggen dat wanneer de code niet werkt, we eerst proberen de installatie werkend te krijgen. Lukt dat niet, dan ontvang je een nieuwe licentie code. Een probleem met een licentie code kun je melden door contact met ons op te nemen of via de chat. Op die manier kunnen wij jou snel helpen.

Artikel 230p van het BW – Boek 6, Verbintenissenrecht

Meer informatie over het herroepingsrecht voor digitale producten kan worden gevonden in artikel 230p van het BW – Boek 6, Verbintenissenrecht.